Loading icon

Ferie i Irland

Hvis hovedformålet med turen er ønsket om at være et sted med usædvanlige landskaber, at stifte bekendtskab med de arkitektoniske monumenter fra den tidlige europæiske middelalder og ikke at svømme i havet og solbade på stranden, så

2} vil være det bedste land at rejse til. Dette land er også velegnet til de turister, der ikke kan tåle varmt vejr og foretrækker at tage lange gåture eller ture med adskillige sightseeing og bekendtskab med lokalbefolkningens nationale traditioner.

Vejret

Klimaet på øen er tempereret. Det er stærkt påvirket af det varme Atlantic Gulf Stream. Derfor er vintrene her varme og fugtige, og somrene er ret kølige. Temperaturen holder sig omkring 20 grader. Der er også meget høj luftfugtighed, så i løbet af dagen kan det regne et par gange, og så skinner solen igen. Derfor er det nødvendigt at have vandtæt tøj og sko med. Det bedste tidspunkt at besøge er juli, august. Varmt solrigt vejr hersker i disse måneder. Du kan også gå i juni og september. Vejret bliver lidt lunefuldt, men der er meget færre turister.

Sådan kommer du dertil

Flyrejser er den mest bekvemme og behagelige måde at komme til øen på. Men du bliver nødt til at flyve med overførsler. I høj turistsæsonen lanceres en direkte flyvning til Dublin . Alle fly ankommer til hovedstadens lufthavn. Derfra kan du allerede nå til din ønskede destination med lokale transportmidler. Tidligere var det mest små fly eller et tog. Nu Ireland bygger vi aktivt roads og udvikler busruter.

Overnatning

Den rejsende kan være sikker på det serviceniveau, der vil blive leveret til ham på irske hoteller, hoteller, pensionater og pensionater. Serviceniveauet svarer altid til hotellets stjernebedømmelse, som er erklæret.

Oftest, servicen er på et højere niveau end på hoteller i andre europæiske lande. De taber slet ikke på at passe gæsten på små landlige familiehoteller og pensionater. Du kan også leje et værelse på et hotel åbnet i et gammelt slot eller en gammel herregård.

Mad

Det irske køkken har sin egen charme. Det er meget enkelt, der er næsten ingen krydderier i det, bortset fra salt og sort peber, men retterne er meget velsmagende og mættende. Hovedingredienserne er lam, svinekød, kål, kartofler, frisk fisk og skaldyr. Næsten alle hoteller serverer morgenmad, men dens sammensætning skal afklares på forhånd.

Det kan være havregryn og en sandwich med marmelade, eller en traditionel irsk morgenmad bestående af en imponerende størrelse røræg og bacon. Landet har mange restauranter, små spisesteder og barer. I barerne kan du ikke kun prøve lokale alkoholiske drikkevarer, herunder berømte øl, men også få en velsmagende og solid snack.

Underholdning og attraktioner

Irlands største stolthed er dets natur. Den vestlige kyst er indrykket af et stort antal maleriske bugter, grønne endeløse sletter hersker i midten, og der er lave bjerge i den sydlige del af øen.

Der er også mange maleriske søer og moser. Et stort antal bus- og vandreture er organiseret for turister, hvor du kan besøge de smukkeste steder i landet.

Øen er også rig på tomme middelalderborge, forladte herregårde, ruiner af gamle keltiske bosættelser. I hvert amt kan du altid finde et gammelt slot med en rig historie, som er bevokset med skræmmende legender om spøgelser, trolde, leprechauns og elvere.

Disse bygninger vil ikke efterlade ligeglade elskere af antikviteter. Nogle af disse slotte, fæstningsmure og forter blev grundlagt af vikingerne i det 10. århundrede.