Loading icon

Seværdigheder i Filippinerne

Populariteten af ​​ Philippines vokser med hver turistsæson. Og det er ganske forståeligt, for uanset hvilket firma og formål du skal dertil, om det er en ferie med familie eller venner, vil du altid have noget at lave her. Det lyder måske mærkeligt, men for turister er det første (og for langt de fleste det eneste) problem valgets problem, eller på en anden måde opstår spørgsmålet om, hvor man skal starte?

Men jeg forsikrer dig om, at du snart vil finde svaret på dette spørgsmål, for der er et stort antal forskellige arkitektoniske monumenter og naturskønheder i Filippinerne, som giver dig mulighed for at vælge, hvad du vil se.

De fleste af monumenterne er forbundet med spanierne. Dette skyldes, at det var spanierne, der dominerede her i næsten 4 århundreder.
Luzon Island er berømt for det faktum, at Filippinernes hovedstad ligger her - den berømte by Manila . Men selv det faktum, at denne by har status som hovedstad, får turister til at blive her i lang tid, det skyldes, at alle de vigtigste historiske attraktioner blev ødelagt af amerikanske fly under Anden Verdenskrig.

Manila er en slags fællesskab af centrum og andre 17 satellitbyer, og der er noget at se i hver af dem, men turister opholder sig normalt ikke her i mere end 2 dage. Cebu Øen og byen med samme navn på den er mere interessante for turister. Det er den ældste by i Filippinerne. Alt her er bogstaveligt talt gennemsyret af historie. Besøg kirken St. Augustine (i byens centrum), graven og korset af Magellan, det taoistiske tempel. Elskere af gamle religioner bør besøge øen Mindanao.

Et stort antal etniske grupper, der bekender sig til islam, er koncentreret her. Der er et stort antal islamiske moskeer spredt over hele øen, kendetegnet ved deres respektive arkitektur. Det er også værd at nævne om naturlige attraktioner, for eksempel på øen Palawan er der en unik underjordisk flod, som er opført i, ikke mindre, listen over de vigtigste attraktioner på jorden! Banaue risterrasser er obligatoriske for alle rejsende at besøge.

Dette naturmonument blev skabt for omkring 2000 år siden, men det mest interessante ved det er, at lokalbefolkningen stadig arbejder på det. Det er især værd at fremhæve nogle begivenheder, som turister vil være interesserede i at se:
1. Jul i Filippinerne.
2. Ati-Atihan Festival.
3. Ballonfestival.

4. Og endelig de berømte hanekampe, som er meget populære blandt turister. Filippinerne er stedet, hvor du kan realisere alle dine behov for en kvalitetsferie.