Loading icon

Attracties in de Filippijnen

De populariteit van de Filipijnen groeit met elk toeristenseizoen. En dat is heel begrijpelijk, want met welk bedrijf en welk doel je er ook heen gaat, of het nu een vakantie met familie of met vrienden is, je zult hier altijd iets te doen hebben. Het klinkt misschien vreemd, maar voor toeristen is het eerste (en voor de overgrote meerderheid het enige) probleem het keuzeprobleem, of op een andere manier rijst de vraag waar te beginnen?

Maar ik verzeker u dat u binnenkort vind het antwoord op deze vraag, want er zijn een groot aantal verschillende architecturale monumenten en natuurlijke schoonheden in de Filippijnen, waardoor u kunt kiezen wat u wilt zien.

De meeste monumenten worden geassocieerd met de Spanjaarden. Dit komt door het feit dat het de Spanjaarden waren die hier bijna 4 eeuwen domineerden.
Het eiland Luzon staat bekend om het feit dat hier de hoofdstad van de Filippijnen ligt - de beroemde stad Manilla. Maar zelfs het feit dat deze stad de status van hoofdstad heeft, zorgt er niet voor dat toeristen hier lang blijven, dit komt door het feit dat tijdens de Tweede Wereldoorlog alle belangrijke historische bezienswaardigheden werden vernietigd door Amerikaanse vliegtuigen.

Manilla is een soort gemeenschap van de centrum en andere 17 satellietsteden en er is in elk van hen iets te zien, maar toeristen blijven hier meestal niet langer dan 2 dagen. Cebu Het eiland en de stad met dezelfde naam erop zijn interessanter voor toeristen. Het is de oudste stad van de Filipijnen. Alles is hier letterlijk doordrenkt van geschiedenis. Bezoek de kerk van St. Augustine (in het stadscentrum), het graf en kruis van Magellan, de taoïstische tempel. Liefhebbers van oude religies zouden het eiland Mindanao moeten bezoeken.

Een groot aantal etnische groepen die de islam belijden, zijn hier geconcentreerd. Er zijn een groot aantal islamitische moskeeën verspreid over het eiland, die zich onderscheiden door hun respectieve architectuur. Het is ook de moeite waard om te vermelden over natuurlijke attracties, bijvoorbeeld op het eiland Palawan is er een unieke ondergrondse rivier, die wordt vermeld in, niet minder, de lijst met de belangrijkste attracties van de aarde! Banaue rijstterrassen zijn verplicht voor alle reizigers om te bezoeken.

Dit natuurmonument is ongeveer 2000 jaar geleden ontstaan geleden, maar het meest interessante is dat de lokale bevolking er nog steeds aan werkt. Het is vooral de moeite waard om enkele evenementen te benadrukken die toeristen graag willen zien:
1. Kerstmis in de Filippijnen.
2. Ati-Atihan-festival.
3. Ballonfestival.

4. En tot slot de beroemde hanengevechten, die erg populair zijn bij toeristen. De Filippijnen is de plek waar u al uw wensen voor een kwaliteitsvakantie kunt realiseren.