Loading icon

Rejse til Sverige

Originaliteten af ​​ Sweden er slående i sin modsætning. Byerne er støjende, moderne, og den landlige del er rolig, uforlignelig. Det lader til, at byens travlhed og problemer slet ikke bekymrer hende.

Naturen er mere luksuriøs end i Norge. Dybest set er Sveriges territorium dækket af skove. Der er også mange søer i området. De er hovedsageligt koncentreret i nærheden af ​​ Stockholm og Gothenburg .

Det er ret dyrt at besøge Sverige, hvis du ikke kender et par hemmeligheder bag erfarne turister. Hvile her er godt hele året rundt. For det meste er vintertid godt ved skisportssteder. Turistbaser er godt rustet til at tilbringe tid. Specialudstyr til leje er til rådighed, du kan stå på ski, snescooter.

Men det er ret fedt at tilbringe tid i byer, besøge museer, gå ture i seværdighederne. Dette er mere velegnet til dem, der ikke er bange for frost. Gennemsnitstemperaturen når minus tyve grader. Så tænk på, om du skal tage afsted om vinteren.

Men sommeren her kan siges at være kølig, selvfølgelig er det sådan for alle. Lad os sige for mange mennesker, at den gennemsnitlige lufttemperatur på tyve grader eller lidt højere anses for, at dette ikke er nok til sommermånederne.

Der er mange smukke, interessante byer i Sverige. Lad os starte med Stockholm , hovedstaden og den største by i landet. Byen er interessant, fordi den er spredt over fjorten øer. Smalle brostensbelagte gader, kirker, usædvanligt dekorerede metrostationer eller blomstrende træer og blomster kan alle beundres i hovedstaden. Og beslut derefter, hvad du vil se ved dit næste besøg her.

Den største port er i Gothenburg . Byen hævder selvfølgelig ikke at være hovedstaden, men samtidig forstår den dens betydning og vil ikke afstå den til nogen. Og selvom byen er en havn, er den trods dette ret ren og frisk. Om sommeren kan du finde masser af underholdning her.

Botaniske haver, og der er to af dem her, er duftende med delikate og diskrete blomsteraromaer. De forbløffer med deres rige farver. Det er godt at gå langs skibsdæk i søfartsmuseet. Om vinteren kan du også hygge dig her. For at gøre dette er der et smukt modernistisk Harbour Opera House, et kunstmuseum og et naturvidenskabsmuseum, hvor de går langs troperne og beundrer hajer.

Ungdoms- og studentercampus Uppsala. Tidligere skulle alle elever tilhøre et bestemt fællesskab. Dette gjorde det muligt at få et måltid uden problemer, at bo på et hostel, og den vigtigste fordel var at købe billigere alkoholholdige drikkevarer.

Fra hovedstaden, Uppsala kan nås på en time. Dette gør det muligt at besøge byen og lære den at kende på en dag. Katedralen, et par slotte og en botanisk have kan ses på en dag.

Der er også byen Lund i Sverige. Det er også en studerende, men det er også en kirke. Og det er alt, for der var engang en stol i Scandinavian Catholic Archbishop . Stille gader kommer straks til live, så snart forelæsningerne slutter. Men det er ikke interessant i Lund, men det faktum, at et kæmpe museum ligger lige i byens gader.

Her er der gamle huse hentet fra forskellige dele af Skåne. Nogle er blevet genopbygget, andre er bare mockups. Efter at have undersøgt alt i Lund, kan du vinke til Malmö . Han er meget tæt på.