Loading icon

Tur til Genève

Geneva har en lang historie. Dette er en meget gammel by i den sydøstlige del af den schweiziske stat. I 2014 blev byen tildelt titlen som det bedste sted at bo. Andelen af udlændinge er næsten halvdelen af byens samlede befolkning.

Lake Geneva er en uudtalt grænse til Frankrig. I 2009 opnåede denne smukke by Switzerland en 4. plads i ranglisten over meget dyre byer i enhver forstand.

Seværdigheder

Det mest mindeværdige sted i det attraktive Genève er vandet, der undslipper 140 meter og er omgivet af et smart Jet d'Eau fountain . Det ligger lige midt i den majestætiske sø, der bader byens hjerte. Den bedste udsigt over det er fra Bains des Paquis-molen, som bliver til en strand om sommeren. Om vinteren er der steder, hvor du kan besøge offentlige bade, hvorfra du kan kaste dig ud i søens frysende vand.

Byen har en Protestant St. Peter's Cathedral , som er et eksempel på det unikke ved Genevan architectural activity . Dette tempel blev bygget i omkring 100 år. Det blev skabt af flere huse med lige mange tage. Hver bygning har sin egen individuelle stil i arkitekturen. Når du går op ad trappen til taget af denne katedral, kan du se det majestætiske panorama over hele byen.

Palais des Nations er attraktivt for sin klassicismestil og et stort antal nationale attraktioner.

Og Ariana Museum giver dig mulighed for at se unikke udstillinger af keramik og glas fra de ældste tider til nyere tid.

Den engelske have er også et besøg værd, hvor du kan finde et stort blomsterur, skabt som et tegn på respekt for schweiziske urmagere, og Botanisk Have med et varieret antal blomstrende planter, som tæller omkring 14.000 arter.

Du kan beundre glashuset "Clarte", eller gå en tur i det smukke Champel district . Mange anbefaler at se eksempler på kulturarv på Petit Palais Museum of Modern Art og nyde udstillingerne på the Red Cross Museum .

Og på det store marked, som kun åbner onsdag og lørdag, kan du kan købe vidunderlige souvenirs samt antikke møbler, antikviteter og meget mere.

Geneve er i stand til at erobre enhver turist og gæst med sin tiltrækningskraft. I det stille og afmålte liv for lokale beboere ligger livets ro. Hvis turen til denne by har en forretningsmæssig grund, så prøv at blive i den i to dage mere.

Byen vil erobre selv den mest sofistikerede rejsende.