Loading icon

Hvad skal man se i nærheden af Stanford?

Stanford er et meget "varmt" sted, hvor solen skinner 300 dage om året. Atmosfæren der er virkelig venlig og imødekommende. Der er ingen intern konkurrence. Under hele uddannelsen dukker "venner for livet", som du kan besøge mange smukke steder i nærheden af ​​Stanford sammen med.

Winchester Mystery House

Ikke langt fra byen kan du se masser af interessante steder, og et af dem er Winchester Mystery House i San Jose, Californien, USA . Huset er indrettet på en sådan måde, at de ånder, der forfulgte den tidligere værtinde, bliver forvirrede i processen med at finde enken. Derfor åbner mange blindgydedøre ind til væggene, og trapper, der hviler mod lofterne.

M 11}

Gangene i bygningen er meget smalle, især da enken var lillebitte og nemt kunne bevæge sig gennem denne labyrint. Nogle af dørene på de øverste etager åbner udad, og der er skjulte vinduer i mange af væggene. Tallet 13 findes ofte - næsten alle trapper har 13 trin, og i mange rum er der 13 vinduer.

HP Garage

HP Garage er også turist attraktion. Det er en af ​​ the House Museums in Palo Alto , USA. Det ligger 7 km fra Stanford. Det private museum, hvor Hewlett-Packard blev grundlagt, betragtes som "fødestedet for Silicon Valley". I 1930'erne begyndte Stanford University og dets ingeniørdekan, Frederick Terman, at opmuntre fakultetet og alumner til at blive i området i stedet for at forlade Californien og udvikle den højteknologiske region.

HP-grundlæggerne Bill Hewlett og David Packard er de første Stanford-studerende, der tager Termans råd. Selvom hotellet ikke er åbent for offentlige rundvisninger, kan det ses fra fortovet og indkørslen.

Ardenwood Historic Farm

Andenwood Historic Farm er en stor park omgivet af boligbyggerier i byen Fremont. Gården var oprindeligt ejet af Patterson-familien i 1850. Gården driver og dyrker stadig de samme afgrøder, som den gjorde for over 100 år siden. Det siges, at det på visse dage er muligt at få øje på en hest med spænding.

Værten

masser af spændende begivenheder, herunder Celtic Festival, Independence Day-fester, Washington Township Railroad Fair på Labor Day, Renaissance Fair i september, Harvest Festival og Pumpkin Patch i oktober, Zydeco-koncerten og al den jazz. Blandt andre afgrøder om efteråret samler gården en stor høst af græskarpletten.

Vi besøger byen San Francisco

San Francisco er en by med excentrikere, frihed og uudtømmelig energi. Det er en multikulturel, charmerende og kontrastfuld by i staten Californien. Det tiltrækker millioner af turister hvert år. Ikke at besøge det, mens man bor på Stanford, ville være en alvorlig udeladelse. I dag afholdes ofte excursions in San Francisco .

Byens beliggenhed gør den til en af ​​de smukkeste udstillinger på USA's vestkyst og en ekstremt populær destination for turister fra hele verden. Omgivet på tre sider af vand, Stillehavet mod vest, San Francisco Bay mod øst og Golden Gate mod nord, bygget på 42 bakker, er det den perfekte destination for byvandrere, fotografentusiaster og betagende landskabentusiaster .

Begyndende med Golden Gate i nord består San Franciscos stillehavskyst af naturlige strande og klipper. Strande omfatter: Baker Beach er en lille strand, omkring 800 m lang, beliggende ved strædet, vest for Golden Gate Bridge. Den største mest besøgte park i byen er Golden Gate, som strækker sig fra byens centrum til Stillehavet. Så når du er på en udflugt with Foxiepass , vil du besøge den.

G er også en by fuld af overraskelser. Du finder her hyggelige, farverige gader, små gallerier samt moderne skyskrabere. San Francisco er et paradis for alle, der sætter pris på køkkenets mangfoldighed. Blandt alle byer i Amerika har det det største antal gastronomiske etablissementer pr. indbygger. Takket være dette kan du prøve nye retter mindst hver dag i San Francisco. Du finder her alle verdens køkkener! Denne by er et paradis for kaffeelskere. Der er mere end 300 caféer i byen.