Loading icon

Wat te zien in de buurt van Stanford?

Stanford is een zeer "warme" plaats waar de zon 300 dagen per jaar schijnt. De sfeer is er echt vriendelijk en gastvrij. Er is geen interne concurrentie. Tijdens de training verschijnen er "vrienden voor het leven", met wie je vele mooie plekken in de buurt van Stanford kunt bezoeken.

Winchester Mystery House

Niet ver van de stad kun je tal van interessante plekken zien, en een daarvan is het Winchester Mystery House in San Jose, Californië, VS. Het huis is zo ingericht dat de geesten die de voormalige gastvrouw achtervolgden in de war raken bij het vinden van de weduwe. Daarom openen veel doodlopende deuren in de muren en trappen die tegen de plafonds rusten.

De gangen in het gebouw zijn erg smal, vooral omdat de weduwe klein was en zich gemakkelijk door dit labyrint kon bewegen. Sommige deuren op de bovenste verdiepingen openen naar buiten, en er zijn verborgen ramen in veel van de muren. Het getal 13 wordt vaak gevonden - bijna alle trappen hebben 13 treden en in veel kamers zijn er 13 ramen.

HP Garage

HP Garage is ook een toeristische attractie. Het is een van de huismusea in Palo Alto, Verenigde Staten. Het ligt op 7 km van Stanford. Het privémuseum waar Hewlett-Packard werd opgericht, wordt beschouwd als "de geboorteplaats van Silicon Valley". In de jaren dertig begonnen Stanford University en de decaan van engineering, Frederick Terman, docenten en alumni aan te moedigen in het gebied te blijven in plaats van Californië te verlaten en de hightech-regio te ontwikkelen.

HP-oprichters Bill Hewlett en David Packard zijn de eerste Stanford-studenten die Terman's advies opvolgen. Hoewel het hotel niet open is voor openbare rondleidingen, is het wel te zien vanaf het trottoir en de oprit.

Ardenwood Historic Farm

Andenwood Historic Farm is een enorme park omgeven door residentiële ontwikkelingen in de stad Fremont. De boerderij was oorspronkelijk eigendom van de familie Patterson in 1850. De boerderij is nog steeds in bedrijf en verbouwt dezelfde gewassen als meer dan 100 jaar geleden. Er wordt gezegd dat het op bepaalde dagen mogelijk is om een ​​getuigd paard te spotten.

Het park organiseert tal van spannende evenementen, waaronder het Celtic Festival, Independence Day-vieringen, de Washington Township Railroad Fair op Labor Day, de Renaissance Fair in september, het Harvest Festival en Pumpkin Patch in oktober, het Zydeco-concert en al die jazz. Naast andere gewassen in de herfst, verzamelt de boerderij een grote oogst van het pompoenveld.

Een bezoek aan de stad San Francisco

San Francisco is een stad van excentriekelingen, vrijheid en onuitputtelijke energie. Het is een multiculturele, charmante en contrastrijke stad in de staat Californië. Het trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Het niet bezoeken terwijl je op Stanford woont, zou een ernstige omissie zijn. Tegenwoordig worden er vaak excursies in San Francisco geboekt.

De locatie van de stad maakt het een van de mooiste etalages aan de westkust van de Verenigde Staten en een extreem populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld. Aan drie kanten omgeven door water, de Stille Oceaan in het westen, de Baai van San Francisco in het oosten en de Golden Gate in het noorden, gebouwd op 42 heuvels, is het de perfecte bestemming voor stadswandelaars, fotografieliefhebbers en liefhebbers van adembenemende landschappen .

Vanaf de Golden Gate in het noorden, bestaat de Pacifische kust van San Francisco uit natuurlijke stranden en kliffen. Stranden zijn onder meer: ​​Baker Beach is een klein strand, ongeveer 800 m lang, gelegen aan de oever van de zeestraat, ten westen van de Golden Gate Bridge. Het grootste meest bezochte park in de stad is Golden Gate, dat zich uitstrekt van het stadscentrum tot aan de Stille Oceaan. Dus als je op excursie bent met Foxiepass, zul je het bezoeken.

Het is ook een stad vol verrassingen. Je vindt hier gezellige, kleurrijke straatjes, kleine galerijen, maar ook moderne wolkenkrabbers. San Francisco is een paradijs voor iedereen die de diversiteit van de keuken weet te waarderen. Van alle steden in Amerika heeft het het grootste aantal gastronomische etablissementen per hoofd van de bevolking. Hierdoor kun je in San Francisco minstens elke dag nieuwe gerechten proberen. Je vindt hier alle keukens van de wereld! Deze stad is een paradijs voor koffieliefhebbers. Er zijn meer dan 300 cafés in de stad.