Loading icon

Belvedere Palace og Park Complex i Wien er en ægte pragt, der har overlevet til vores tid

Mens du er i Wien, skal du sørge for at besøge Belvedere Palace and Park Complex, som virkelig byder på en "smuk udsigt", hvilket betyder Belveder på italiensk.

Det storstilede kompleks med de storslåede øvre og nedre paladser, fantastiske springvand, mange skulpturer, en park og haver glæder med sin arkitektur, mesterligt designede ydre.

Det er interessant at gå på kompleksets område med en guide, der vil fortælle dig om historien af skabelsen og eksistensen af ​​Belvedere, om det nationale østrigske malerigalleri i det øvre palads, som omfatter berømte værker, mesterværker af maleri af tyske og østrigske kunstnere.


Her kan du se malerier fra mange epoker, fra middelalderen til det 21. århundrede. Og i det nedre palads i Belvedere er der midlertidige udstillinger af malerier, der afholdes ofte forskellige festligheder. Det er også rart at gå i parken uden nogen udflugt, sidde på en af ​​de mange bænke for at nyde kontemplationen af ​​den smukke paladsarkitektur, springvand med storslåede skulpturelle kompositioner.


Belvedere-komplekset blev skabt i begyndelsen af ​​det 18. århundrede af den østrigske arkitekt-ingeniør Luka von Hildebrandt efter ordre fra den dengang berømte østrigske kommandant med titlen Prins Eugen af ​​Savoyen.


Arkitekten brugte de traditionelle træk ved barokstilen i konstruktionen af ​​den øvre og nedre Paladser, hvor lige linjer af facader og rige dekorative dekorationer er acceptable. Paladskomplekset blev udtænkt som prinsens residens, og Hildebrandt legemliggjorde ideen om kommandantens storhed og militære herlighed i projektet.


Ensemblet af paladser, parker og springvand ligner det franske Versailles. Medlemmer af den franske monarks familie, som flygtede fra folkets vrede under revolutionen i 1789, fandt ly her.


Efter prinsens død blev Belvedere købt af den kronede Maria Theresa. Det er bemærkelsesværdigt, at i vores tid, nemlig i maj 1955, blev Østrigs uafhængighedserklæring underskrevet i Upper Belvedere.


Sørg for at gå den kilometerlange Belvedere Park, som blev udtænkt og implementeret som en typisk fransk park med symmetrisk udseende, med flere niveauer af terrasser. Parken har veltilrettelagte haver med træer, hække, blomsterarrangementer, græsplæner, skulpturer, springvand, kaskader.


Parkens flora udgør et helt alpint økosystem, hvor mere end 4000 plantearter er brugt. I den centrale del af parkområdet er der hovedkaskadespringvandet, hvor der er skabt en vidunderlig komposition med mytologiske figurer.


Skulpturer af nymfer, tritoner og fønikser med kvindeansigter pryder parken, springvandene i kompleks, hvilket tilføjer endnu mere charme og aristokrati til det. Det er bemærkelsesværdigt, at døtrene af velhavende familier af aristokrater i Wien stillede op til skabelsen af ​​skulpturer i parken og springvandene, og betragtede det som en ære at blive præget i århundreder i Belvederes marmormesterværker.


Det er rart, at besøg og gåture i Belvedere-parken er gratis, hvilket giver enhver mulighed for at se og nyde dens pragt.

Imperial Treasury - guidede ture i Wien https://foxiepass.com/en/ austr...

Find og bestil selv dit hotel i Wien her