Loading icon

Guatemala - et fantastisk land med bjerge, regnskov og vulkaner

Guatemala er et land med bjerge, regnskov og vulkaner. Det er fantastisk at se landskabet ændre sig, når du rejser fra by til by. Antigua Guatemala har brostensbelagte gader som Europa, mens Guatemala City er moderne og travl. Der er smukke søer og vulkaner overalt, hvor du ser i dette land!

Antigua Guatemala

Antigua Guatemala er et UNESCOs verdensarvssted. Den ligger i bjergene, og det er en hyggelig koloniby med authentic stunning hotels. Det har en blomstrende kunstscene, som du bør drage fordel af, mens du er der!

Guatemala By

Guatemala City er hovedstaden i Guatemala, beliggende i Guatemala-dalen. Byen ligger i en højde af 2.300 meter (7.500 fod) over havets overflade og er omgivet af vulkaner på alle sider bortset fra den ene side, hvor den forbinder med Peten-provinsen. Guatemala City har et subtropisk højlandsklima med milde temperaturer året rundt (mellem 15C-25C). Selvom det kan blive ret koldt i vintermånederne (december - februar), behøver de fleste mennesker ikke at bekymre sig om at pakke varmt tøj, medmindre du vil vandre op ad en af disse vulkaner!

Panajachel

Panajachel er en lille by i det guatemalanske højland, beliggende ved søen Atitlan. Byen er blevet berømt for sin smukke udsigt over søen og de omkringliggende vulkaner. Det er også en af Guatemalas mest populære turistdestinationer, der tiltrækker besøgende fra hele verden, som kommer hertil for at nyde Panajachels afslappende atmosfære og drage fordel af dens mange aktiviteter.

Puerto Quetzal

Puerto Quetzal er en havneby ved Stillehavet, der ligger lige syd for Guatemala City. Det er et populært turistmål og er kendt for sine strande, men der er også masser at lave her, hvis du leder efter noget mere aktivt end solbadning. Du kan leje surfbrætter eller kajakker flere steder langs stranden Playa Barra del Colorado; nyd ridning gennem frodige skove; udforske nærliggende huler fyldt med drypsten og stalagmitter; gå zip foring over regnskoven baldakin; besøge en sommerfuglefarm (der er mange i dette område); tag på fugleture i Tikal National Park...listen fortsætter!

Der er mange måder at komme rundt i Puerto Quetzal: til fods eller på cykel gennem byen; med taxa eller bus ud til omkringliggende landsbyer; selv via båd på tværs af søen Atitlan, hvor du vil se en smuk udsigt fra oven, mens du nyder middagen ombord på en af tre restauranter, der tilbyder ture rundt om deres både.

San Juan La Laguna

San Juan La Laguna er en landsby i Solola-afdelingen i Guatemala. Det er også kendt som San Juan La Laguna og San Juan La Laguna Iximche. Byen ligger i en højde af 2.100 meter (6.900 fod). Navnet "San Juan" kommer fra dets skytshelgen, der blev født den 23. juni (Sankt Johannes' dag). Lokalbefolkningen har bevaret deres traditioner, skikke og tro gennem tiden takket være deres isolation fra andre regioner i Guatemala, hvor de kunne blive påvirket af andre kulturer eller religioner.

San Pedro La Laguna

San Pedro La Laguna er en lille by i departementet Sololá, beliggende ved søen Atitlán. Det er en af de smukkeste søer i verden og et populært turistmål.

Santa Cruz La Laguna

Santa Cruz La Laguna er en smuk by, med masser at se og gøre. Byen er omgivet af bjerge, så der er en fantastisk udsigt fra alle sider. Der er også flere søer i området, som du kan besøge samt nogle vulkaner i nærheden. Der er mange små butikker, hvor du kan købe souvenirs eller lækker mad! Hvis du vil slappe af efter at have været ude at gå på opdagelse hele dagen, er der flere restauranter, hvor du kan sidde ned til middag eller bare nyde en drink med vennerne.

Guatemala er et land med bjerge, regnskov og vulkaner

Guatemala er et land med bjerge, regnskov og vulkaner. Det er en blanding af spanske og mayakulturer, der afspejles i dens mad, mennesker og landskab. Klimaet er mildt året rundt med en gennemsnitstemperatur på 24C (75F). I højlandet kan det blive koldt om natten, mens det ved kysten plejer at være varmt om dagen, men køler ned om natten. Maden her er lækker! Du finder alt fra tacos til tamales serveret frisk hver dag med masser af krydrede saucer på toppen – perfekt til at tilfredsstille din appetit efter at have vandret en af Guatemalas vulkaner eller udforsket dens regnskov!

Guatemala er et land med bjerge, regnskov og vulkaner. Det er hjemsted for nogle af de smukkeste landskaber i Mellemamerika, såvel som mayaruiner, der kan dateres tusinder af år tilbage. Guatemalas kultur kan bedst ses i dens byer som Antigua Guatemala og Guatemala City, hvor der er mange kolonibygninger, der stadig står i dag.