Loading icon

Top 9 attraktioner i Reykjavik

Mens du er i Reykjavik , har du altid et valg mellem mange muligheder for, hvad du skal gøre. Reykjavik, Islands hovedstad, er omgivet af et malerisk landskab, der tilføjer en række interessante og underholdende sightseeingruter. Nedenfor giver vi en liste over ni hovedattraktioner i Islands hovedstad.

Blå lagune

Det berømte islandske geotermiske spa-resort Blue Lagoon er en af ​​øens mest besøgte attraktioner. Resortet ligger 40 minutter fra Reykjavik og 20 minutter fra Keflaviks internationale lufthavn. Geotermiske kilder er placeret i størknede lavastrømme. Kildernes varme vand er rigt på mineraler og mineraler (såsom svovl og siliciumdioxid), der hjælper med at behandle en række hudsygdomme. Termiske kilder er åbne for offentligheden fra tidlig morgen til sen aften i al slags vejr.

Shopping

At shoppe efter lokale kunsthåndværks- og designerbutikker er en fantastisk måde at fordrive tiden på. Kringlan shopping center er en af ​​de største i den islandske hovedstad. Du kan også besøge en af ​​de 150 islandske souvenirbutikker. Det bedste islandske pelstøj sælges hos det prestigefyldte "Eggert" på Sklavrdustgur 38. Husk, at hvis du bruger Norden Voyager Card, kan du få en række rabatter i Island.

Hvalsafari

En af Islands mest betagende naturoplevelser er hvalsafari på åbent hav. I Reykjavik kan du finde en række tilbud om at købe en hvalsafaritur. Hvalsafari-sæsonen på Island varer fra slutningen af ​​marts til slutningen af ​​oktober. Nogle rejsearrangører tilbyder muligvis også højhavsfiskeri, hvilket vil omfatte hvalsafari.

Natteliv i Reykjavik

Nightlife in Reykjavik starter ret sent (natklubber og barer åbner for det meste efter midnat). Islands hovedstad har utallige barer, natklubber, pubber og nattelivsrestauranter, hvor du kan have det sjovt.

Perlan

Perlan er en unik bygning beliggende i Reykjavik. Perlan er bygget i 1988. Inde i bygningen er der en kunstig sprøjtegejser, en vinterhave samt en række lokaler til messer, udstillinger og koncerter. På fjerde sal i Perlan er der et observationstårn, på hvis hjørner der er placeret specielle panorama-teleskoper. Over udsigtstårnet er en speciel glaskuppel, inden i hvilken der er en roterende restaurant. Også på fjerde sal er en række souvenir- og gavebutikker. Derudover ligger Sagamuseet, der er dedikeret til Islands historie og de gamle islændinges liv, også på Perlans område.

Museer i Reykjavik

Museums in Reykjavik er gode til familiebesøg. Nationalmuseet og Sagamuseet vil introducere dig til øens antikke historie på en interaktiv måde, du kan lære om de islandske vikingers historie, deres levevis og skikke. På Reykjavik City Museum kan du se en særlig udendørsforestilling dedikeret til de gamle islændinges liv. Reykjavik City Museum er det største frilandsmuseum i Island. Museet er dedikeret til Reykjaviks og Islands historie fra oldtiden til i dag. Ud over historiske museer kan du besøge Reykjavík kunstmuseum, der er dedikeret til billedkunst, samt dets Harbour House-afdelinger og skulpturmuseet i Laugardalur.

Hallgrímur-kirken

Hallgrimskirkja (eller Hallgrímur-kirken) er en luthersk kirke beliggende i centrum af Reykjavík. Hallgrímskirkja er den fjerde højeste bygning i Reykjavik og kan ses overalt i byen. Bygningens højde er 74,5 meter. Bygningens navn kommer fra navnet på den lutherske prædikant Hallgrímur Pétursson, som boede på Island i det 17. århundrede. Opførelsen af ​​kirken begyndte i 1945 og blev endelig først færdig i 1986. Foran bygningen er der et monument over den skandinaviske navigatør Leif den Lykkelige. Inde i kirken er et mekanisk orgel med mere end 5.000 piber.

Videy Island

Beliggende nær Reykjavik the island of Videy er et af de mest interessante historiske steder i Island. Øen ligger få minutters sejlads fra byen. Øen Videy var beboet i begyndelsen af ​​det 10. århundrede. I middelalderen husede øen klosteret St. Augustine, som fungerede som et pilgrimsrejseobjekt. Øen er hjemsted for den ældste stenbygning i Island, Videijarstofa-huset, bygget i 1755. Bygningen huser en restaurant. Øen er berømt for sine mange vandrestier og stier, samt overfloden af ​​rugende fugle. I alt lever der omkring 30 fuglearter på øen.

Dæmning og bjerg Esya

Reykjavik ligger ved havet, og promenaden er et fantastisk sted at gå, jogge, cykle eller stå på rulleskøjter.

Nær den nordlige kystlinje, 10 kilometer fra Reykjavik, er der en vulkansk højderyg eller Mount Esja (Esja), som er et populært sted blandt turister og klatrere. Højden af ​​Mount Esja er 914 meter, bjerget er berømt for sit næsten året rundt (undtagen sommer) snedække.