Loading icon

Helligdage i Israel

I Israel finder du en fremragende og mest varieret ferie, uanset præferencer og økonomiske situation. På trods af sin lille størrelse har denne stat en bred vifte af feriesteder - sundhed, uddannelse, skiløb og endda religiøst, hvor du stadig kan kende Gud og indre harmoni, uanset hvordan i hovedstaden af ​​alle religioner, Jerusalem . De mest forskelligartede byer, byer og landsbyer er i Israel, og hver har sine egne monumenter, ubeskrivelig smag og traditioner.

Men først og fremmest bør du forstå - hvad forventer du præcis af resten, det følgende vil hjælpe dig med at det endelige valg.

For ekstreme elskere og elskere af vintersport er ferier på Anti-Lebanon mountain range og det højeste punkt på Hermon-bjerget ideelle .

En række specialudstyrede spor på i alt omkring 50 km vil helt sikkert ikke efterlade nogen ivrig atlet eller nybegynder ligeglad, som altid vil blive "sat på benene" af professionelle trænere og instruktører. På dette resort kommer du bestemt ikke til at kede dig, selvom du kommer uden for sæsonen. Sæsonen varer fra sent efterår til midten af ​​foråret.

For at genoprette og styrke immunsystemet er det bedst at gå til den berømte Dead Sea , som takket være saltkoncentrationen holder dig på overfladen. Det Døde Hav er på alle sider omgivet af berømte monumenter - the frozen Wife of Lot , nationalparker, oaser og Massada-fæstningen.

Israel er et land med fire have, Det Døde Hav er allerede blevet nævnt, men der er stadig tre tilbage og hver har sine egne karakteristika til en strandferie for enhver smag.

Hvis hovedkriteriet for hvile for dig er komfort og ro - Netanya er ideelt til det. Ved hjælp af kunstige laguner holdes høje bølger tilbage og falder, inden de når badeområdet, og derfor er havet altid blidt og gennemsigtigt. Du kan flyve med et dragefly eller træne på gratis simulatorer på byens strand. Dimension og gæstfrihed er Netanyas motto.

Hvad kan man ikke sige om Eilat . Eilat er en hvirvelvindsby, der aldrig stopper med at bevæge sig, og som nemt vil hvirvle dig i et sjovt hvirvel af fester, lyse butiksvinduer og ekstreme udflugter.

Og det sidste hav, som slet ikke er et hav, men en kæmpe ferskvandssø kaldet the Sea of ​​Galilee .

Det er umuligt ikke at nævne søbyen Tiberias , det er fra den, den store bibelske lære begynder, for her udførte Guds Søn, Jesus først et mirakel.