Loading icon

Feestdagen in Israël

In Israël vindt u een uitstekende en meest gevarieerde vakantie, ongeacht uw voorkeuren en financiële situatie. Ondanks zijn kleine omvang heeft deze staat een grote verscheidenheid aan vakantieoorden - gezondheid, onderwijs, skiën en zelfs religieus, waar je God en innerlijke harmonie nog steeds kunt kennen, hoe dan ook in de hoofdstad van alle religies, Jeruzalem. De meest diverse steden, dorpen en steden liggen in Israël en elk heeft zijn eigen monumenten, onbeschrijfelijke smaak en tradities.

Maar allereerst moet u begrijpen - wat precies verwacht je van de rest, het volgende helpt je bij het maken van de uiteindelijke keuze.

Voor extreme liefhebbers en liefhebbers van wintersport, vakantie op het Anti-Libanon gebergte en het hoogste punt op de berg Hermon zijn ideaal.

Een verscheidenheid aan speciaal uitgeruste parcours, in totaal ongeveer 50 km, zal zeker geen fanatieke atleet of beginner, die altijd door professionele coaches en instructeurs "op de been" zal worden gebracht. Op dit resort hoef je je zeker niet te vervelen, ook niet als je buiten het seizoen komt. Het seizoen duurt van de late herfst tot het midden van de lente.

Om het immuunsysteem te herstellen en te versterken, kun je het beste naar de beroemde Dode Zee gaan, die je dankzij de zoutconcentratie aan de oppervlakte houdt. De Dode Zee is aan alle kanten omgeven door beroemde monumenten - de bevroren vrouw van Lot, nationale parken, oases en het fort Massada.

Israël is een land van vier zeeën, de Dode Zee is al genoemd, maar er zijn er nog drie over en elk heeft zijn eigen kenmerken voor een strandvakantie voor elke smaak.

Als het belangrijkste criterium voor rust voor u is comfort en rust - Netanya is er ideaal voor. Met behulp van kunstmatige lagunes worden hoge golven tegengehouden en vallen ze voordat ze de badzone bereiken, en daarom is de zee altijd zacht en transparant. Je kunt vliegen met een deltavlieger of trainen op gratis simulators op het stadsstrand. Dimensie en gastvrijheid is het motto van Netanya.

Wat kan niet gezegd worden over Eilat. Eilat is een wervelende stad die nooit stopt met bewegen en je gemakkelijk zal wervelen in een leuke draaikolk van feesten, heldere etalages en extreme excursies.

En de laatste zee, die geen zee is helemaal niet, maar een gigantisch zoetwatermeer genaamd de Zee van Galilea.

Het is onmogelijk om de stad aan het meer Tiberias niet te noemen, hier begint de grote bijbelse leer, want hier deed de Zoon van God, Jezus, voor het eerst een wonder .