Loading icon

Funktioner af catering i Grækenland

Greece er en af ​​de mest populære turistdestinationer. Det tiltrækker ikke kun ved tilstedeværelsen af ​​smukke strande, natur, vidunderligt klima, overflod af attraktioner, men også ved dets udsøgte køkken. Og det er bedre på forhånd at stifte bekendtskab med grækernes kulinariske vaner og de steder, hvor du kan smage retter fra det nationale køkken.

De oprindelige folk i Hellas elsker at spise velsmagende og rigeligt. Det gør de hver dag, men kun en gang om dagen og som regel om aftenen. I løbet af dagen drikker grækerne kaffe og snacker en ostetærte - tyropita.

Og med aftenens begyndelse kommer mavens fest, kød- og fiskeglæder dukker op på bordet, nødvendigvis salater med en overflod af grønt og grøntsager, vin. Aftensmaden varer i flere timer, i hyggeligt selskab og uforstyrret samtale. En tradition, der opstod i antikken, hvor mænd efter en hård dags arbejde samledes til symposier.


Alt er klart med den lokale befolkning. Men hvad med turister? Når du køber en rejsepakke til Grækenland, skal du ikke købe en altomfattende tur. Fratag ikke dig selv muligheden for at besøge en græsk restaurant eller værtshus under din ferie for at smage ægte frappe - lokal kaffe, nyde et udvalg af oste og lækre vine. Dette er den eneste måde, hvorpå du om aftenen i værtshuset til lyden af ​​musik kan smage Grækenland!

Lad os se nærmere på cateringvirksomheder

Taverner
er taverner eller caféer, så vores øre er mere velkendte. Værtshusene er bestemt indrettet i den folkelige stil. Men menuen er anderledes, der er også europæiske etablissementer. Du kan stifte bekendtskab med menuen lige på gaden, den er placeret i vinduet eller på døren. På mange græske værtshuse inviteres besøgende til at gå ind i køkkenet, hvor du kan se hele processen med at tilberede din ret.

Psistaria er også en café, men i en anden kategori. I sådanne etablissementer kan du smage græsk grillmad, stegt og grillet kød.

Estiatorio er allerede en restaurant med en mere varieret menu. Men det lokale design er blevet bevaret og repræsenteret ved f.eks. hjemmespundne damaskduge.

Ouzeria er en minicafé. Her kan du få en hurtig snack ledsaget af et glas lokal ouze (ouzo), anis vodka. Og til en snack vil du blive tilbudt mezedes - et udvalg af oliven og fetaost. I ouzeria kan du også smage fisk og skaldyr, såsom syltet blæksprutte.

Galaktopoleia er butikker med mejeriprodukter til dem, der kan lide at lave mad på egen hånd. Men i sådanne butikker sælger de færdiglavet kaffe, te, og du kan også spise morgenmad her til en billig pris. Galaktopoleia åbner tidligt om morgenen og arbejder til aften.

Elskere af slik bør tage til zaharoplasteia . Hvad du ikke finder her, disse butikker er en sand fest for dem med en sød tand. Alle godbidderne kan smages på stedet, fordi zaharoplasteiaen har et siddecafeteria.

Mens du holder ferie i Grækenland, skal du sørge for at besøge markedet, hvor udvalg af produkter er fantastisk, og priserne er lavere end i butikkerne . Alle produkter kan smages på stedet.

Som du allerede har forstået, er Grækenland et gourmetparadis!

Athens: Gastronomic tours

Heraklion: Gastronomic tours