Loading icon

Filippinerne - himmelske strande, fremragende køkken og farverige festivaler

Boracay og Palawan er to filippinske øer med strande, der er i top 10 af de prestigefyldte rejserangeringer udgivet af Cond Nast Traveler baseret på læsernes stemmer. De berømte øer er ikke de eneste steder i det filippinske øhav, der er et paradis for elskere af surfing, dykning og tilbringe tid i nærheden af ​​det varme hav.

Filippinerne - de smukkeste øer

White Beach på Boracay Island og El Nido Coast på Palawan Island - disse to strande er rangeret som henholdsvis 2. og 9. blandt de 25 smukkeste strande i verden. Denne pris er så meget desto mere værdifuld, fordi Cond Nast Traveler-bedømmelsen er baseret på en årlig afstemning blandt turister og rejsende fra hele verden.

Boracay Island er et yndet turistmål

Boracay Island er et rigtigt paradis for fotografer - hvidt sand, krystalklart vand, frodig junglevegetation. White Beach, mindre end fem kilometer lang, med sine vidunderlige grotter, restauranter og natklubber placeret lige ved vandet, er øens mest populære strand.

Palawan Island - Asien-Caribien

Palawan Island er stadig et uudforsket sted, på trods af at det i mange år har været på de første pladser i læserens vurdering. Kun i kyststriben ved El Nido er der omkring 50 hvide sandstrande, og det er næsten umuligt at vælge den bedste. Til gengæld er vandet så blåt, at Det Caribiske Hav virker mudret ved siden af.

Siargao er et sted for surfere

Berømte øer og strande er blot nogle af de attraktioner, som Filippinerne har at tilbyde enhver turist. Fans af surfing og windsurfing bør absolut besøge øen Siargao, som vandt titlen som den smukkeste ø i verden for tre år siden. Vandsportsentusiaster elsker det, herunder det faktum, at det er lille - kun 437 kvadratkilometer og kan cirkles rundt på én dag.

Den er fyldt med mange charmerende bugter med turkisblåt vand, og her dannes høje bølger på grund af vindforholdene. Med udviklingen af ​​surfing er mange moderne resorts blevet skabt, ikke kun for surfere. Almindelige rejsende kommer også her, fordi der er mange usædvanlige seværdigheder her - for eksempel Sohoton Bay, et område på 60 hektar på øen Bucas Grande, eller en række havgrotter.

Bohol er for dykkerentusiaster

Bohol , såvel som adskillige dusin små øer, der omgiver det, byder på lidt anderledes attraktioner. Dets kendetegn er de såkaldte chokoladebakker - et område på 50 kvadratkilometer, hvor græsset bliver brunt om sommeren.

Bohol vil også appellere til elskere af usædvanlig fauna - her kan du møde de mindste primater - Philippine tarsiers . Disse søde, luftige væsner er omtrent på størrelse med en voksens tommelfinger og er aktive om natten. På den anden side bør koralrevselskere dykke og snorkle rundt på øerne Panglao, Balicasag og Kabilao.

Pampanga er en ø for gourmeter

Hvis du vil smage autentisk filippinsk køkken, bør du besøge Pampanga. Ikke så mærkeligt, at den kaldes Filippinernes kulinariske hovedstad, hvor de bedste lokale retter serveres. Blandt dem er sizig fra hakkede griseører, kinder og lever. Den anden grund til at besøge Pampanga er det kulturelle tilbud i form af ekstremt interessante festivaler.

I højtiden er der en stor lanternefestival og en luftballonfestival. Den familievenlige destination er til gengæld forlystelsesparker og resorts som Aqua Planet, Fontana Water Park og Sandbox. Pampanga er også det perfekte sted at tage en pause fra stress og jag af dit ophold i Filippinernes nærliggende hovedstad, Manila .