Loading icon

Rejse til Thailand

Turister går til Thailand derefter for at beundre den rige og frodige vegetation, smukke landskaber, kokospalmer og gennemsigtige vandfald. Folk er også tiltrukket af den uforglemmelige skønhed ved lokale strande og utrolig lækker mad tilberedt af lokale kokke af kvalitetsråvarer.

Ved at besøge dette smukke land ser russere livet som gennem flerfarvede briller. De er fordybet i den virkelighed, som de før kun kunne se på postkort. Thailand er et af de smukkeste feriemål. Der er mange unikke naturlige og kulturhistoriske attraktioner.

Temple of the Emerald Buddha

Ved at besøge Bangkok kan turister se Thailands hovedattraktion. I nærheden af ​​Emerald Buddhas bolig ligger komplekset af det kongelige palads. Inde i templet er en statue, hvis højde ikke overstiger 66 centimeter. Buddhas krop er lavet af jadeit, ikke smaragd.

Det er umuligt at røre ved skulpturen, fordi den er beskyttet af skudsikkert glas. Før de går ind i klostret, vil turister se to bronzeløver. Mønstre er malet på vinduerne og dørene til templet, og forgyldte figurer af mytiske væsner er placeret i bunden af ​​bygningen.

Temple of the Golden Buddha

En anden hellig bolig i Bangkok ligger i det kinesiske distrikt - Sampeng. Denne bygning blev kendt som Den Gyldne Buddhas Tempel, for inde i den er der en enorm Buddha-statue lavet af ægte guld. I lang tid gættede templets tjenere ikke engang, at en gylden skulptur var skjult under stendækslet. Men en dag ramte lynet Buddhas stenstatue, og munkene så refleksioner af guld. Det viste sig, at en gylden Buddha gemte sig under et tykt lag af sten og ler.

Koh Samui

Hvert år besøges dette smukke sted af turister fra forskellige dele af verden. Selvom der er mange strande på denne ø, er folk tiltrukket af skønheden ved Chaweng Beach.

De, der er glade for at surfe, tager til Lamai. Turister kan beundre skønheden ved Vat Khunaram-templet, Big Buddha-statuen, besøge Oceanarium og se på den sjove klippe, som de lokale kalder bedstemor og bedstefar.

Kanchanaburi Province

I den vestlige del af Thailand er der et naturreservat, der besøger hvilke turister kan beundre det berømte Erawan-vandfald og det lige så smukke maleriske Sai Yok-vandfald.

Du kan slå dig midlertidigt ned i et af husene i nærheden af floden Kwai, gå en tur i den vilde jungle og nyd den smukke natur.