Loading icon

Reizen naar Thailand

Toeristen gaan naar Thailand dan om de rijke en weelderige vegetatie, prachtige landschappen, kokospalmen en transparante watervallen te bewonderen. Mensen worden ook aangetrokken door de onvergetelijke schoonheid van lokale stranden en ongelooflijk lekker eten, bereid door lokale chef-koks met hoogwaardige ingrediënten.

Als Russen dit prachtige land bezoeken, zien ze het leven alsof door een veelkleurige bril. Ze worden ondergedompeld in de realiteit die ze voorheen alleen op ansichtkaarten konden zien. Thailand is een van de mooiste vakantiebestemmingen. Er zijn veel unieke natuurlijke en cultuurhistorische attracties.

Tempel van de Smaragdgroene Boeddha

Als je Bangkok bezoekt, kunnen toeristen de belangrijkste attractie van Thailand zien. In de buurt van de verblijfplaats van de Emerald Buddha is het complex van het Koninklijk Paleis. Binnen in de tempel staat een beeld waarvan de hoogte niet hoger is dan 66 centimeter. Het lichaam van Boeddha is gemaakt van jadeïet, niet van smaragd.

Het is onmogelijk om het beeld aan te raken omdat het wordt beschermd door kogelvrij glas. Voordat ze het klooster betreden, zien toeristen twee bronzen leeuwen. Op de ramen en deuren van de tempel zijn patronen geschilderd en aan de voet van het gebouw staan ​​vergulde beeldjes van mythische wezens.

Tempel van de Gouden Boeddha

Een andere heilige verblijfplaats in Bangkok bevindt zich in de Chinese wijk - Sampeng. Dit gebouw werd bekend als de Tempel van de Gouden Boeddha, want van binnen staat een enorm Boeddhabeeld gemaakt van echt goud. Lange tijd hebben de dienaren van de tempel niet eens geraden dat een gouden beeldhouwwerk verborgen was onder de stenen kap. Maar op een dag sloeg de bliksem in op het stenen beeld van Boeddha, en de monniken zagen weerspiegelingen van goud. Het bleek dat een gouden Boeddha verstopt zat onder een dikke laag steen en klei.

Koh Samui

Elk jaar wordt deze prachtige plek bezocht door toeristen uit verschillende delen van de wereld. Hoewel er veel stranden op dit eiland zijn, worden mensen aangetrokken door de schoonheid van Chaweng Beach.

Wie gek is op surfen, gaat naar Lamai. Toeristen kunnen de schoonheid van de Vat Khunaram-tempel bewonderen, het Grote Boeddhabeeld, het Oceanarium bezoeken en naar de grappige rots kijken, die de lokale bevolking oma en opa noemt.

Provincie Kanchanaburi

In het westen van Thailand ligt een natuurreservaat, waar toeristen de beroemde Erawan-waterval en de al even mooie pittoreske Sai Yok-waterval kunnen bewonderen.

Je kunt je tijdelijk vestigen in een van de huizen in de buurt de River Kwai, maak een wandeling in de wilde jungle en geniet van het prachtige landschap.