Loading icon

Res till Thailand

Turister åker till Thailand och sedan för att beundra den rika och frodiga växtligheten, vackra landskap, kokospalmer och genomskinliga vattenfall. Människor attraheras också av den oförglömliga skönheten med lokala stränder och otroligt utsökt mat tillagad av lokala kockar av kvalitetsingredienser.

När man besöker detta vackra land ser ryssarna livet som om genom flerfärgade glasögon. De är nedsänkta i verkligheten som de bara kunde se på vykort tidigare. Thailand är ett av de vackraste semestermålen. Det finns många unika natur- och kulturhistoriska attraktioner.

Smaragdbuddhas tempel

När du besöker Bangkok kan turister se Thailands huvudattraktion. Nära Emerald Buddhas boning ligger komplexet av det kungliga palatset. Inuti templet finns en staty, vars höjd inte överstiger 66 centimeter. Buddhas kropp är gjord av jadeit, inte smaragd.

Det är omöjligt att röra skulpturen eftersom den är skyddad av skottsäkert glas. Innan de går in i klostret kommer turister att se två bronslejon. Mönster är målade på templets fönster och dörrar, och förgyllda figurer av mytiska varelser finns vid basen av byggnaden.

Den Gyllene Buddhas tempel

En annan helig boning i Bangkok ligger i det kinesiska distriktet - Sampeng. Denna byggnad blev känd som Temple of the Golden Buddha, för inuti den finns en enorm Buddha-staty gjord av äkta guld. Under en lång tid gissade templets tjänare inte ens att en gyllene skulptur var gömd under stenhöljet. Men en dag träffade blixten Buddhas stenstaty och munkarna såg reflektioner av guld. Det visade sig att en gyllene Buddha gömde sig under ett tjockt lager av sten och lera.

Koh Samui

Varje år besöks denna vackra plats av turister från olika delar av världen. Även om det finns många stränder på den här ön, dras människor till skönheten i Chaweng Beach.

De som gillar att surfa går till Lamai. Turister kan beundra skönheten i Vat Khunaram-templet, Big Buddha-statyn, besöka Oceanarium och titta på den roliga klippan, som lokalbefolkningen kallar farmor och farfar.

Kanchanaburi-provinsen

I västra Thailand finns ett naturreservat där turister kan beundra det berömda Erawan-vattenfallet och det lika vackra pittoreska Sai Yok-vattenfallet.

Du kan tillfälligt bosätta dig i ett av husen som ligger nära floden Kwai, ta en promenad i den vilda djungeln och njut av det vackra landskapet.