Loading icon

Reis til Thailand

Turister drar til Thailand for deretter å beundre den rike og frodige vegetasjonen, vakre landskapet, kokospalmer og gjennomsiktige fossefall. Folk blir også tiltrukket av den uforglemmelige skjønnheten til lokale strender og utrolig deilig mat tilberedt av lokale kokker av kvalitetsingredienser.

Ved å besøke dette vakre landet ser russere på livet som om gjennom flerfargede briller. De er fordypet i virkeligheten som de bare kunne se på postkort før. Thailand er et av de vakreste feriemålene. Det er mange unike natur- og kulturhistoriske attraksjoner.

Smaragdbuddhas tempel

Ved å besøke Bangkok kan turister se hovedattraksjonen i Thailand. Nær boligen til Emerald Buddha ligger komplekset til det kongelige palasset. Inne i tempelet er en statue, hvis høyde ikke overstiger 66 centimeter. Buddhas kropp er laget av jadeitt, ikke smaragd.

Det er umulig å berøre skulpturen fordi den er beskyttet av skuddsikkert glass. Før de går inn i klosteret, vil turister se to bronseløver. Mønstre er malt på vinduene og dørene til templet, og forgylte figurer av mytiske skapninger er plassert ved bunnen av bygningen.

Den gyldne Buddhas tempel

En annen hellig bolig i Bangkok ligger i det kinesiske distriktet - Sampeng. Denne bygningen ble kjent som Temple of the Golden Buddha, fordi inni den er en enorm Buddha-statue laget av ekte gull. I lang tid gjettet tempeltjenerne ikke engang at en gylden skulptur var skjult under steindekselet. Men en dag slo lynet ned i steinstatuen av Buddha, og munkene så refleksjoner av gull. Det viste seg at en gyllen Buddha gjemte seg under et tykt lag med stein og leire.

Koh Samui

Hvert år besøkes dette vakre stedet av turister fra forskjellige deler av verden. Selv om det er mange strender på denne øya, er folk tiltrukket av skjønnheten til Chaweng Beach.

De som er glad i å surfe går til Lamai. Turister kan beundre skjønnheten til Vat Khunaram-tempelet, den store Buddha-statuen, besøke Oceanarium og se på den morsomme steinen, som lokalbefolkningen kaller bestemor og bestefar.

Kanchanaburi-provinsen

Vest i Thailand er det et naturreservat der turister kan beundre den berømte Erawan-fossen og den like vakre pittoreske Sai Yok-fossen.

Du kan midlertidig bosette deg i et av husene som ligger i nærheten av elven Kwai, gå en tur i den ville jungelen og nyt det vakre landskapet.