Loading icon

Pantanal Reserve

Pantanal er et stort beskyttet område, der dækker dele af tre stater - Bolivia , Paraguay og Brazil . Pantanu, når det oversættes fra portugisisk, betyder "sump". Men det er ikke rigtig en sump. Da dette ikke er en slette, dvæler vandet ikke her, men strømmer videre og vander det frugtbare land. Mange økoturister besøger dette område for at beundre vilde dyr og fugle i deres naturlige miljø.

Vejen fra Sao Paulo i Brasilien til byen Corumba tager 1200 kilometer. Men indsatsen er det værd.

Umiddelbart efter ankomsten kan du se enorme fugle. For eksempel den brasilianske yabiru.

Denne fugls vingefang er 2,6 meter. Nogle iagttagere siger, at når yabiruen slår med vingerne, høres vindens fløjten. Efter afslutningen af ​​regntiden bliver vandet lavt, og fuglene er nu frie til at fiske. Du kan se hejrer og yabiru fiske lige blandt alligatorerne. Krokodillerne selv har ikke noget imod at jage pirajaer.

Besøgende kan bo på forskellige rancher, der også fungerer som hoteller. Ikke sjældent kan man, når man tager af sted på en vej i bil, se en stor anakonda ligge i støvet på vejen og se, hvor hurtigt den kravler. I længden når en sådan slange ni meter. På grund af sådan en skræmmende udsigt, når turister sjældent at tage et godt billede. Det er svært at gøre dette med rystende hænder.

Lokale pantanheiros udfører rollen som både landmænd og hyrder på samme tid. De kan også arrangere en kort rundvisning.

For at bevæge sig langs floden bruges en robåd ofte for ikke at skræmme fuglene væk med motorstøjen.

Her kan du se jaguarer og hjorte i deres naturlige habitat. Du kan tage et usædvanligt billede - araer forkæler sig fredeligt med høns og grise.
Det er ikke overraskende, at mange turister kommer her for at beundre naturen og mangfoldigheden af ​​fugle og dyr.